Bildene mine

Favorittbilder: Jeg er med i Fokus fotoklubb i Kristiansand. Der har jeg lært mye om fotograferingen av dyktige og erfarne fotogtrafer. Spesielt gjennom å høre på konstruktive tilbakemeldinger på mine og andres bilder. Klikker du på favorittbildene mine, kommer det også fram litt info og noen tanker jeg har om dem. Det går også an å spille av hele bildeframvisningen ovenfor.

Skogstur på gamle stier i indre Agder: Disse bildene er fra en skogstur til Undalsheia i Kristiansand 10. august 2017. Du finner dem etter "favorittbildene.

Motlysbilder: Jeg er glad i motlysbilder. Spesielt når lyset skinner gjennom noe; f.eks. et kronblad. Eller lager "glorier" på mennesker. Det er fordi lys også gjør meg godt når det trenger gjennom huden og inn i sjelen min. Jeg er også fascinert av hvordan et motiv kan forandre seg når jeg får med både lys og mørk bakrunn i samme bilde. Det er slik i livet også: Det som skjer forandrer mening ut i fra den bakgrunnen hendelsene har. Slik sett kan vi også alltid endre fortiden vår ut i fra hvilket lys vi ser den i. 

Padletur i skjærgården i Søgne: 23 august 2018 var en fin dag i skjærgården for en tur med kajakken min. Og jeg tok mange bilder. Du finner dem sist i "albumet" nedenfor.  

Tre dager på Vegår: Vegår er et fantastisk padlevann med 500-600 hundre øyer og holmer; og i tillegg et utall av bukter, viker, sidevann, bekker, og elver som bukter seg gjennom enorme myrområder. Mange steder kommer man fram bare ved hjelp av kano/kajakk. I juni 2021 padlet jeg og min kone rundt hele ytterkanten av Vegår på tre ulike dagsturer. Totalt brukte vi 17-18 timer med effektiv men helt rolig padling. Sist i fotoalbumet er det noen bilder fra turen. For kart og turbeskrivelse sjekk: Turtips 2

Nyeste kommentarer

22.10 | 04:40

vi er sammen igjen Takk til Dr.Kumola for at jeg fikk min kone tilbake. Kontakt e-posten hans (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), han er en flott stavebeslag.

25.06 | 12:15

HeLLo alle, jeg heter Catherine Flores, og jeg er en av personene som har hatt glede av den store Wadada Love Spell. Den store Wadada. Wadada dukket opp midt i mitt liv da alt håp var tapt. Jeg ga opp

17.11 | 21:06

Klokt, varmt og godt. Heldige barnebarn :)

03.03 | 11:51

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊. Tror faktisk jeg har kjent litt av både himmel og jord, ja. Så heter bloggen min også "himmel-jord". Til lykke med forlovelsen💓

Del denne siden