Et viktig bilde for meg. Det er fra Borestranden på Jæren. For meg handler bildet om å ha gått seg vill, men at det ligger en mulighet i det også. Det kan være både en soloppgang og en solnedgang vi opplever. Og det er ikke så lett å se forskjellen alltid. Feistein fyr er også med på bildet. Noe som skal si noe om retning og håp. Jeg har skrevet et dikt til dette bildet:

Et viktig bilde for meg. Det er fra Borestranden på Jæren. For meg handler bildet om å ha gått seg vill, men at det ligger en mulighet i det også. Det kan være både en soloppgang og en solnedgang vi opplever. Og det er ikke så lett å se forskjellen alltid. Feistein fyr er også med på bildet. Noe som skal si noe om retning og håp. Jeg har skrevet et dikt til dette bildet: "Som natt og dag". Du finner det i menyen under "Dikt"

Nyeste kommentarer

22.10 | 04:40

vi er sammen igjen Takk til Dr.Kumola for at jeg fikk min kone tilbake. Kontakt e-posten hans (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), han er en flott stavebeslag.

25.06 | 12:15

HeLLo alle, jeg heter Catherine Flores, og jeg er en av personene som har hatt glede av den store Wadada Love Spell. Den store Wadada. Wadada dukket opp midt i mitt liv da alt håp var tapt. Jeg ga opp

17.11 | 21:06

Klokt, varmt og godt. Heldige barnebarn :)

03.03 | 11:51

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊. Tror faktisk jeg har kjent litt av både himmel og jord, ja. Så heter bloggen min også "himmel-jord". Til lykke med forlovelsen💓

Del denne siden